Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

15 szürreális tájkép - kajából!

Egészen elképesztő, hihetlen és egyben zseniális az, amit a művész és fotós Carl Warner alkot!

Az alábbiakban mutatok egy kis ízelítőt (!) - ennél több is van -, kiegészítve 1-2 werk fotóval is. Természetesen sok utómunkát is igényelnek az elkészült képek, hogy végül így nézzenek ki, de akkor is hatalmas meló, és szuper ötlet!

0 Tovább

Zseniális megoldások 32 négyzetméteren

Érdemes megnézni Graham Hill lakását New Yorkban. Na jó, elmenni nem kell oda, itt van videón.

Ezek a megoldások még akkor is remek ötleket adhatnak sokaknak, ha épp nem 32, hanem mondjuk 40-50-60 (vagy akár több) négyezetméteren kell minél élhetőbbé tenni a lakhatást.

Íme!

0 Tovább

Elképesztő egyensúly/ban - ezt látni kell!

Hihetetlen képek egy pálmalevelek bordáival egyensúlyozó művészről!

Balance (Egyensúly) címmel készített rövidfilmet Tobias Hutzler, amelyben bemutatja Mädir Eugster, a svájci Nouveau Cirque művészének mutatványát.

Egy üres, fehér háttér, a performansz-művész, 16 csupasz pálmalevél borda és egy toll, amely egyensúlyt teremt az összes darab között. Zseniális!

0 Tovább

Új japán őrület

A Japánokat nem kell félteni, ha valamilyen őrültségről van szó.

Most egy hatalmas internetes fénykép trend bontakozik ki Japánban a fiatalok körében. A tizenévesek a képeken úgy tűnnek, mintha egy láthatatlan energia hatna rájuk, ami a társukból árad. A fénykép mánia különösen népszerű az iskolások körében, és persze nem maguknak készítik, meg is osztják azokat. Ezt teszem most én is.

0 Tovább

A jövő Kínája?

A belga építész, Vincent Callebaut koncepciója egy élhetőbb Kína jegyében. Shenzen-ben a környezetbarát "farmscraper"-ek a felhőkarcolók szerepét vennék át, segítve a jobb energiagazdálkodást. Bár elsőre talán túlságosan is modernnek tűnhet a hagyományokhoz ragaszkodó kínaiak számára (meg akár nekünk is), de az egymásra halmozott kavicsok nem is annyira idegenek tőlük. Lenne itt minden. Szélturbinák, napelemek, mezőgazdasági területek, de koncertterem és bevásárlóközpont is.

Vajon mennyire földrengésbiztosak?

És mennyi idő alatt építenék fel? Két hét?

0 Tovább

I LIKE THIS

blogavatar

Hangulatok, "ízek", konkrétumok, érdekességek.

Utolsó kommentek